Bodega chikane fortsætter på Nørrebro

Trods en intensiveret indsats fra SSP samarbejdets side er det endnu ikke lykkedes at få dæmmet op for den langvarige chikane mod Cafe Hvepsereden og Cafe Heimdal, i Mimersgade på Nørrebro.

Siden myndighedernes involvering i problemet har gruppen af unge været forbi Cafe Hvepsereden seks gange. Senest i dag kl.16:15 hvor en sten blev kastet ind gennem døren til restaurationen. Forrige gang var det sten og glaskugler som blev kastet ind og indehaveren samler nu materialerne sammen til bunke.

Intensiveret indsats uden resultat
Sagen blev omtalt i Nørrebro og Nordvest avisen, af artiklen fremgik det at myndighederne ville intensivere deres tilstedeværelse i området blandt andet i form af det opsøgende team af gademedarbejdere. Gadeteamet har også været forbi Cafe Hvepsereden en enkelt gang siden anmeldelsen til myndighederne, men er ikke set derude siden.

Plexiglas ovenpå hærværk

Det er kun godt et år siden at Cafe Heimdal fik sat plexiglas i de fleste af restaurationens vinduer ovenpå flere episoder med hærværk. En hærværk der i følge indehaveren startede med at man tilbageholdte en af de unge fra gruppen som chikanerede værtshusets gæster. Efterfølgende blev ruderne til Cafe Heimdal smadret flere gange, hvorefter ejeren til sidst besluttede at få isat plexiglas.

Løsning skal findes

Det er klart at gruppen fortsætter sin adfærd hvis den oplever at myndighederne ikke tager problemerne alvorligt. Spørgsmålet er hvad der skal til for at der bliver taget hånd om sagen.




    Skriv en kommentar